Операцията продължава. През нощта от 6 до 12 човека на

...
Операцията продължава. През нощта от 6 до 12 човека на
Коментари Харесай

Още 2-3 седмици проверяват за кокаин в Черно море

" Операцията продължава. През нощта от 6 до 12 индивида на промяна са проверявали. Изкарахме ги с лодка. С тази от през вчерашния ден са открити общо 3 избавителни жилетки, само че това не е гаранция, че има други чували с опиата ". Това сподели за " Здравей България " по Нова тв основен контрольор Галин Петков, шеф на граничното полицейско ръководство в Каварна.

Вчера Министерство на вътрешните работи откри рекордното количество 170 кг кокаин във водите на Черно море, в региона на Шабла, при интервенция извършена взаимно с румънските управляващи.

" Много е допустимо това да са количества от Румъния по отношение на теченията и вятъра. В рамките на месец ще са подготвени експертизите, които ще потвърдят дали това е същия кокаин, открит в северната ни съседка ", добави инспекторът.

По думите му регионът ще продължава да се ревизира в границите на още 2-3 седмици, с цел да се обясни това.

Същото сподели и апелативния прокурор на Варна Владимир Чавдаров. Според него пакетите са доста сходни на външен тип с румънските, само че цялостното съвпадане ще се откри след химическата експертиза.

Той предизвести хората никога да не се пробват да употребяват веществото. " Има данни, че откритият кокаин е в 90% чисто вещество – той в никакъв случай не се използва в този тип. Размешва се с други субстанции в съответствие 1 към 3. Употребата му може да докара до доста тежко натравяне ", посочи Чавдаров. Той сподели още, че ще бъде осъществен разбор дали предходна пратка от същата партида не е продавана преди в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР