Операцията по противодействие на наркорзапространението е реализирана вчера на територията

...
Операцията по противодействие на наркорзапространението е реализирана вчера на територията
Коментари Харесай

В Пазарджик задържаха двама за притежание и разпространение на наркотици

Операцията по противопоставяне на наркорзапространението е осъществена през вчерашния ден на територията на Пазарджик и региона под наблюдението на прокуратурата. Тя е извършена след дълготрайно следствие и усърдна работа на чиновници от бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. В резултат на извършените дейности е арестуван 28-годишен наркодилър, гражданин на пазарджишкото село Огняново. При осъществените претърсвания в жилища, населявани от него, както и в дома на татко му, били открити общо 91 грама марихуана, един грам амфетамин и три електронни везни, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В рамките на полицейските дейности е арестуван и негов приятел на 20 години от същото село. При обиск у него криминалистите намерили и иззели близо 26 грама марихуана.

След 24-часовото задържане на двамата мъже, с прокурорско предписание на 28-годишния срокът на ареста е продължен до 72 часа. Работата по случая продължава в границите на формираните полицейски производства.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР