Операцията по противодействие на наркоразпространението е проведена след получена и

...
Операцията по противодействие на наркоразпространението е проведена след получена и
Коментари Харесай

Спипаха голямо количество хероин при опит за изнасяне през ГКПП-Кулата

Операцията по противопоставяне на наркоразпространението е извършена след получена и доказана информация за идно преместване на хероин през границата ни. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Действията са осъществени от криминалисти на ОДМВР-Благоевград, под директното наблюдаване на Окръжната прокуратура.

Контрабанда на 100 кг хероин проверява прокуратурата

В ранните часове през днешния ден на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата – Промахон на трасе излаз за Р Гърция те стопират за инспекция товарен автомобил „ Пежо Боксер “, ръководен от престъпно проявен 34-годишен мъж от гр.Гоце Делчев.



При осъществената ревизия, в опаковка за влажни кърпи в ниша на автомобила е открит и конфискуван пакет, съдържащ към 369 грама кафяво, прахообразно вещество, което при полевия наркотест е реагирало позитивно на хероин. Последвало е задържането на мъжа.



В хода на работата по случая са осъществени обиски в жилища в гр.Петрич, открити и конфискувани са към 470 грама хероин, електронна везна, шаблон за сплескване на опиат, мелачка и мобилни апарати.



(Снимки: МВР)

По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение – трафик на наркотични субстанции (по член 242, алинея 2 от НК), следствието продължава под надзора на Окръжна прокуратура – Благоевград.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР