Операцията, която е била изненадваща за заподозрените, е започнала около

...
Операцията, която е била изненадваща за заподозрените, е започнала около
Коментари Харесай

Пореден Позор За Българската Полиция! Вижте Кои Са Арестуваните Служители На Реда, Които Данс Извлачиха Преди Малко!

Операцията, която е била изненадваща за обвинените, е почнала към 11.00 часа преди обяд в административната постройка на " Пътна полиция ", достъпът до която е стеснен, а работата на цялата работа е прекратена и все още, съобщи БНР.

Все още няма публична информация за повода за арестите, само че по неофициални данни акцията е по сигнали за корупция.

Към момента са арестувани петима пътни служители на реда, в това число шефът Стоицов. Телефоните на чиновниците са конфискувани.

Сигнал за взимането на подкупи от чиновници на КАТ-Благоевград е подал още преди три месеца притежателят на локален информативен уебсайт, който е получил недоволства от български и македонски жители. В сигнала се твърди, че чиновници на службата са организирали и взели участие в добре отработена скица за приемане на подкупи по две посоки - бърза регистрация на коли и приемане на регистрационни номера - по избор на клиента.

Схемата е работила посредством медиатори, които не са чиновници в полицията, а сумите за една такава услуга варират сред 50 и 100 лв.. Според притежателя на осведомителния уебсайт единствено за ден сред 20 и 30 автомобила са били регистрирани по тази скица и са получавали съответните номера.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР