Операцията е проведена за времето от 21 часа снощи до 6

...
Операцията е проведена за времето от 21
часа снощи до 6
Коментари Харесай

Резултати от акцията по пътна безопасност и засилената патрулна дейност по установяване на водачи, употребили наркотици и алкохол на територията на СДВР

Операцията е извършена за времето от 21 часа нощес до 6 часа тази заран

Полицейски чиновници са следили за опасно държание на водачи, застрашаващо живота и здравето на останалите участници в придвижването. Иззети са шофьорски книжки за неплатени санкции, неизползване на предпазни системи за деца, водачи и пасажери, неправилно паркиране - това са част от резултатите на интервенция по пътна сигурност, проведена от чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи тази нощ.

Проверени са 272 автомобила и 496 лица. Констатирани са голям брой нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Закона за българските персонални документи. Съставени са 24 акта и 16 фиша по ЗДвП. Иззети са 15 свидетелства за правоуправление за неплатени санкции и едно за липса на застраховка „ Гражданска отговорност “. Съставени са 4 акта за шофиране в нетрезво положение, задържани са 2 лица, формирано е едно досъдебно произвеждане и е дерегистриран един автомобил.

*Източник: www.mvr.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР