Операцията беше доста тежка, защото Мари е с една слабост

...
Операцията беше доста тежка, защото Мари е с една слабост
Коментари Харесай

Никой Не Знае За Най-Голямата Болка В Живота На Гала. Мари Страда От Тежка Болест. Лекарите Са Категорични, Че

" Операцията беше много тежка, тъй като Мари е с една уязвимост на съединителната тъкан. Още като малко дете ѝ се вадеше лакътната става. Спомням си по какъв начин един път щеше да падне, аз я хванах за ръката и тя ѝ се извади. Беше ужасяващо. Има неустойчивост на ставите. В случая оперираха раменната ѝ става, която по принцип има най-вече придвижване в човешкото тяло. Изваждането ѝ нормално е съпроводено с изключително мощна болежка, при нея нямаше болежка, може би поради казуса ѝ “, споделя за проблемите на детето си самата Гала.

По време на интервенцията хирурзите хванали тъканта на Мари със специфични скоби, които държали ставата ѝ да не излиза от гнездото си. Възстановяването на момичето било извънредно мъчно и се наложило Гала да я гледа съвсем като бебе, тъй като в продължение на месеци тя била обездвижена и с шина написа Пик. Здравословният проблем на дъщерята на тв звездата в действителност беше единственото нещо, което за всичките ѝ години стаж в малкия екран съумя да я смъкна от екрана.

Дори тогава русокоската отсъства единствено 1 ден от ефир, а след това продължи да води предаването си от хола на жилището си в София. Преди месец обаче тя изчезна мистериозно за седмица, като след това се разбра, че не е била болна от грип, каквато беше версията, а е пътувала до Америка да погребе племенника си, който бе убит от служител на реда при опит да го наръга с нож под въздействието на алкохол в тамошна дискотека.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР