Операция на престъпна наркогрупа за £1,4 милиона беше разбита, след

...
Операция на престъпна наркогрупа за £1,4 милиона беше разбита, след
Коментари Харесай

Полицията разби наркобанда за £1,4 милиона, след като майката на дилъра беше „заловена на местопрестъплението“ в леглото с огромна купчина пари

Операция на незаконна наркогрупа за £1,4 милиона беше разрушена, откакто полицията хвана майката на основния дилър да седи идната до голяма купчина пари.

Съд разбра, че служителите на реда са разкрили близо £500 000 в брой, което се оказа единствено " върхът на айсберга ", след навлизане в парцел в дома на Иън Шаклиди и Джилиан Мелвил. Синът на двамата, Алън Каузър, беше оголен като водач на проведена незаконна група, виновна за превозването на стотици килограми смъртоносни опиати клас А из Обединеното кралство.

Полицията откри общо 481 375 английски лири в брой, скрити на разнообразни места към парцела на Шеклейди, в това число спретнато насъбраните купчини пари, майката на Каузър беше открита да седи до и „ огромни количества пари на пода в краката й “, съгласно прокурора Хенри Райдинг. Бяха открити и четири кг канабис на приблизителна стойност 40 000 английски лири и тетрадки, съдържащи „ щателни записи на техните действия по разпространяване на опиати “.

След пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР