Операция на носа е отложила делото за развода на плеймейтката

...
Операция на носа е отложила делото за развода на плеймейтката
Коментари Харесай

Операция отложи развода на Джулиана Гани

Операция на носа е отсрочила делото за развода на плеймейтката Джулиана Гани.

Тя трябваше да се яви в Районния съд в Пловдив през вчерашния ден, с цел да получи анулиране на брака си с фитнес инструктора Станимир Ташев, само че делото беше отсрочено за 15 април, защото това е първото съвещание и тя като ищца би трябвало да участва персонално, с цел да го завършват.

От страна на ответника Станимир Ташев не е имало никого в съда през вчерашния ден – нито той, нито негов юрист. От 8 месеца не подписва бракоразводно дело и отхвърля да върне свободата на миската.

Тя даже не предявявала искания върху общата им кола, която сама изплащала. Съдия Костадинова очакваше в зала 8 на втория етаж носителката на купата „ Мис Силикон “, само че юриста й научи, че има уважителна причина за неявяване. А тя е, че имала непокътнат час за интервенция по същото време, която е нарочена много време преди съдът да разгласи дата за старта на процеса.

По същото време гръцкият еластичен хирург доктор Георгиос Сарпецас й направи ринопластика – промяна и реорганизация на формата на носа. „ За първи път се оперира при него, само че много време го проучваше и наблюдаваше работата му “, сподели настоящата половинка на хубавицата – Илиян Найденов, цитира „ Телеграф “.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР