Операция на МВР и прокуратурата започна рано тази сутрин в

...
Операция на МВР и прокуратурата започна рано тази сутрин в
Коментари Харесай

Операция на МВР и прокуратурата във Ветово срещу aло мафията

 Операция на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата стартира рано тази заран в град Ветово, предаде БНР. Според първична информация акцията е против хора, които се занимават с телефонни измами.

Градът е блокиран от жандармерия. Има няколко арестувани. От спецпрокуратурата потвърдиха информацията. Разследването е против цяла фамилия, която се препитава от " ало " измами, сходно на тази, която беше разкрита преди време в Горна Оряховица.

Зад граница е арестуван мъж, прочут като Христо Пожарникаря, както и  Петър Първанов, съобщи Нова тв. Задържани са още Васко Гръка и Пламен Роджера. 

От спецпрокуратурата потвърдиха информацията. Разследването е против цяла фамилия, която се препитава от " ало " измами, сходно на тази, която беше разкрита преди време в Горна Оряховица.

Във Ветово обаче това е трета акция против " ало " мафията единствено за последната половин година. От 12.00 пред полицейското ръководство в гр. Ветово заместник-главният прокурор Иван Гешев и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов ще създадат изказване във връзка разрушена група за “ало-измамници ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР