Операторите на ТВ7 са хвърлили колективна оставка, научи БЛИЦ от

...
Операторите на ТВ7 са хвърлили колективна оставка, научи БЛИЦ от
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Нов медиен скандал: Операторите на ТВ7 хвърлиха колективна оставка

Операторите на ТВ7 са хвърлили групова оставка, научи БЛИЦ от свои хора в медията. Журналистите, които се славят като едни от най-хубавите в сектора били разочаровани, че управлението се гаври с тях, подмята им жълти стотинки и не знаят, по кое време ще вземат заплати. Много от тях са притиснати от заеми и към този момент са затънали в борчове.
В същото време те са принудени да слушат непрекъснатите неистини на управлението на малкия екран, която сега е ръководена от водача Кирил Благоев. Самият Благоев явно е бушон в схемата, само че против огромна заплата е подготвен на всичко.

"За Люба Кулезич пари има, а за нас няма ", разясняват публицисти и оператори в ТВ7, които са отвратени, че банкерът-беглец прибра още веднъж под крилото си компрометираната журналистка. Те още помнят, по какъв начин при първия си престой в малкия екран Кулезич прибираше по 50 000 лв.. Крупната сума отиваше напълно в джоба на алчната Кулезич, тъй като сътрудниците й получаваха жълти стотинки. След воаяжа до Белград, който е бил съществено финансиран от укриващия се Цветан Василев, недоволството в ТВ7 е достигнало връхната си точка.

Не е ясно, по какъв начин ще продължи да работи ТВ7 без оператори. Хората непрекъснато получават обещания, по какъв начин всичко ще бъде наред. Последната залъгалка е влизането на "руски вложители ". Зад тях в действителност е прикрит някогашният соц.депутат Николай Малинов, който е апетитен за аватара на скандалния съветски олигарх Константин Малофеев. Малофеев пък не може да влиза в страни от Европейски Съюз, тъй като е в забранителния лист на Съюза и Съединените щати поради присъединяване си в кримската инвазия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР