Оператор на британската обществена телевизия Би Би Си беше нападнат

...
Оператор на британската обществена телевизия Би Би Си беше нападнат
Коментари Харесай

Привърженик на Тръмп нападна оператор на Би Би Си по време на митинг

Оператор на английската социална телевизия Би Би Си беше атакуван от последовател на американския президент Доналд Тръмп по време на мероприятие с присъединяване на президента в Ел Пасо, Тексас, оповестяват международните медии.

Операторът Роб Скийнс не е потърпевш при офанзивата. Запис от камерата му демонстрира по какъв начин по време на речта на Тръмп внезапно фрагментът е разтърсен и всичко излиза от фокус, като малко по-късно в непосредствен проект се вижда мъж, който скандира „ Майната им на медиите!”, до момента в който различен се пробва да го изведе от платформата за публицисти.



Смущаващото в тази ситуация е, че на фона се чува и друго скандиране, подето от цялата навалица: „ Пуснете го!” по адрес на нападателя.

Тръмп също е видял нападението и по-късно особено се е свързал с публицистите, с цел да ревизира положението на оператора.

Той има комплицирани връзки с медиите, като вижда в доста от тях собствен зложелател и постоянно афишира за „ подправени новини” изявленията, които не харесва. В резултат пък симпатизантите му постоянно се държат нападателно с публицистите от „ вражески” малките екрани и издания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР