Оперативното командване на полските въоръжени сили обяви внезапната смърт на

...
Оперативното командване на полските въоръжени сили обяви внезапната смърт на
Коментари Харесай

Внезапната смърт на полски генерал „по естествени причини“ съвпадна с удар на „Искандер“ по команден пункт на ВСУ

Оперативното командване на полските въоръжени сили разгласи неочакваната гибел на бригаден военачалник Адам Марчак, шеф на щаба на съюзническото командване на интервенция Алтея, водената от Европейски Съюз военна задача в Босна и Херцеговина. Участващият полски контингент, наброяващ до 50 бойци и персонален състав, извършва подготвителни и консултантски задания и е ситуиран в Сараево.

„ споделиха от военното ведомство, като показаха, че роднините и приятелите на умрелия са известени за случая и са получили уверения в цялостната поддръжка.

Не се оповестява обаче къде тъкмо е настъпила гибелта на генерала и по какви съответни аргументи е провокирана.

По-рано се появи информация за ракетен удар по команден пункт на украинската войска в региона на Часов Яр, който съветската войска нападна.

Атаката против подземния команден пункт, чието местонахождение е разпознато от съветското разузнаване, е осъществена с ракети от ОТРК „ Искандер-М “. По последни данни точно на този команден пункт известно време преди удара са пристигнали представители на командването на страните от НАТО, в това число от Съединени американски щати и Полша. Висши офицери от НАТО вземат участие в планирането на отбранителна интервенция в следените от Киев територии на Донбас.

Странно, последваха няколко „ непредвидени “ смъртни случаи на американски и канадски генерали, откакто те В тази връзка хипотезата, че полският военачалник може да е бил измежду висшите офицери на страните от НАТО, изпратени в Часов Яр за реализиране на военно обмисляне, надалеч не наподобява по този начин невероятна, написа „ Военное обозрение “.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Альтернатива

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед9955Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАлтернативен Поглед5268Калин Тодоров: Мафията на жълтите паветаАлтернативен Поглед10434Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед542076Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед173646Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед542076Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед173646Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед166906Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед135304Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед130571Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:ПоследниНай-четени  Проф. Иван Ангелов
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР