Оперативният щаб ще съставя актове на ГЕРБ и БСП и

...
Оперативният щаб ще съставя актове на ГЕРБ и БСП и
Коментари Харесай

Щабът глобява БСП и ГЕРБ с 3000 лв. заради събранията

Оперативният щаб ще сформира актове на ГЕРБ и Българска социалистическа партия и ще ги глоби с оптималната санкция от 3 000 лева за това, че са позволили събиране на доста хора на закрито . Същото ще бъде направено и за Националния стадион " Васил Левски " след

На брифинга в Министерството на здравеопазването основният здравен контрольор Ангел Кунчев уточни, че контролът очевидно по би трябвало да се ускори, защото не може да се разчита на съвестта на хората.

Припомняме, на брифинга беше обявено, че поради нарастването на броя на позитивните носители на ковид и неспазване на дисциплината на огромна част от хората още веднъж се вкарва наложително носене на маски или шлемове при мероприятия на закрито. Това ще значи, че на бар или в спортната зала за подготовка, както и в театъра маските стават наложителни . За тези мероприятия критерият за запълняемост остава 50%.

Днес в управлението на Българска социалистическа партия стартира всеобщо тестване за ковид откакто стана ясно, че дългогодишният народен представител, а в този момент член на Националния съвет Янаки Стоилов е инфектиран.
 На бар, в театъра и спортната зала от на следващия ден единствено с маски Обновена
На бар, в театъра и спортната зала от на следващия ден единствено с маски

Кирил Ананиев прикани хората да съблюдават ограниченията и препоръките
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР