Оперативният щаб имаме едно мнение, че третата третина на април

...
Оперативният щаб имаме едно мнение, че третата третина на април
Коментари Харесай

Кантарджиев бесен на хората, които не спазват ограниченията по време на пандемия

Оперативният щаб имаме едно мнение, че третата третина на април ще бъде пикът – по и след Великден. Зависи от ограниченията и това по какъв начин народът ги съблюдава.  Това съобщи в пред Нова тв проф. Тодор Кантарджиев.

По думите му хората в момента хората би трябвало да излизат единствено за храна и медикаменти. Той е безапелационен, че диагностицираните с ковид би трябвало да си останат четири седмици у дома.

  " Три са главните неща, които би трябвало да създадем по отношение на диагностиката. Първото е да не допуснем болен доктор да заразява пациентите. Медицинските фрагменти би трябвало да са здрави. Трябва да се употребяват маските и облеклата. Всеки пациент, влизайки в приемното или незабавното поделение, както и в колата за спешна помощ, би трябвало да си мисли, че евентуално е инфектиран с ковид “, съобщи Кантарджиев.

Директорът на Националния център по заразни заболявания е безапелационен, че всички хора с тежки двойни бронхопневмонии би трябвало да бъдат изследвани.

В умозаключение Кантарджиев разкри, че е отчаян от това, че всеобщо хората не съблюдават възбраните и си се разхождат, като че ли всичко е наред. Той изясни, че това, което вижда, карайки кола, е неприятно, тъй като публично не допуска какво го чака и какво може да с еналожи да виждаме, в случай че не спрем вируса.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР