Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов коментира любопитни за

...
Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов коментира любопитни за
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Съвестта ми е чиста

Оперативният шеф на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов разяснява любопитни за спортната общност тематики. Екзекутора на Ливърпул засипа с похвали новия ментор на “червените ” Тодор Янчев и уточни аргументите, заради които постави завършек на треньорската си кариера.

Стойчо Младенов добави, че е горделив с дейностите, държанието си и своите триумфи, заявявайки изрично, че никой в нищо не може да го упрекна, тъй като е дал всичко от себе си за ЦСКА и продължава да го прави. Също по този начин той е на мнение, че има изпълним метод “армейците ” още веднъж да играят четвъртфинали и полуфинали в Европа, акцентирайки какъв е той.

" Да приказват хората каквото си желаят, въобще не ме интересува. Гледам си моята работа. В нашия клуб всеки дава отговор за поста, на който се намира и за работата, която би трябвало да прави. Тук няма вмешателство, никой никого не прескача. Всеки има избрана задача в своята сфера и си прави работата. 

Оттук нататък Тошко Янчев поема един скиптър, с който би трябвало да се оправи, да го държи крепко в ръцете си. Ако разчита на мен или който и да било различен, няма по какъв начин да стане.

Така че той доста добре знае, беше с мен 5-6 години, доста добре знае каква отговорност носи. И по тази причина се спряхме на него. Той има всички качества.

Убедени сме, че ще се оправи. Като напрежение, темперамент, човешки качества, спортно-технически. Знанията, които има, концепциите, които има - в случай че ги реализира, а аз съм уверен, че ще ги реализира, тъй като имаме доста положителни футболисти, пред Тошко Янчев предстоят положителни моменти ", сподели Младенов пред Спортал.

" Умните хора схващат и знаят, че това е нашата специалност. И ние би трябвало да работим - без значение къде. Така че Тошко Янчев е изцяло наясно къде попада. Мисля и съм уверен, че това нещо въобще не му въздейства. Напротив. Ще се възползва оптимално от изискванията и опцията да работи с доста положителни футболисти. При условия, които доста малко клубове могат да дават. Трябва и ще се възползва оптимално.

Каквото е имало - споделили сме го. Оттук нататък повече няма да разясня тази тематика. Който желае - е схванал, който не желае - не е схванал. Божа работа. Всеки се бори да реализира задачите си. Така е в спорта. Не може да бъркаме спорта с политиката или политиката да се меси в спорта. Това са моите визии и се надявам по този начин да бъде. 

Аз съм душа човек. Никога не тая неприятното в себе си. Напротив. Винаги съм бил позитивен, открит. Никога не съм таял нещо отрицателно в себе си. Напротив - отсам влиза, оттова излиза отрицателното (б.а. показва дясното и лявото ухо).

Задържам позитивната страст, всичко хубаво остава в моето схващане. Отрицателното се стремя да го отстрани.

Не върша сметки. Какво съм дал, какво съм взел - не върша сметки. Съвестта ми е чиста. С цената на всичко съм защитавал ЦСКА. Скачал съм против всички. Така че никой в нищо не може да ме упрекна. Съвестта ми е чиста. Горд съм от дейностите си, горделив съм от държанието си, от триумфите на терена. 

ЦСКА в никакъв случай не може да съобщи който и да било. Винаги съм казвал: който мине през ЦСКА, остава белязан за цялостен живот. Въпреки че някои хора се постараха, доста се постараха да унищожат и името, и марката “ЦСКА ”. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР