Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов е убеден, че

...
Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов е убеден, че
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Убеден съм, че сме на финал

Оперативният шеф на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов е уверен, че тимът ще успее да отстрани Локомотив София и да се класира за финала на Купата на България.

Очакванията ми са, че ще бъде един сериозен мач. Отсрещната страна ще има един добре квалифициран тим. Както те, по този начин и ние имаме голямото предпочитание да се класираме на финала. Естествено, имаме леко преимущество, имайки поради първия мач, в „ Надежда “ победихме, тъй че упованията са да победим и в този мач и да се класираме на финала.

" Предимството, което имаме от първия мач може да се окаже основно, плюс това, че като капацитет и равнище сме с класа над противника, без да недооценявам или подценявам качествата на Локомотив. Ако всички ние покажем на какво сме способни, всеки да доближи до лимита на своите благоприятни условия, най-после на мача ще се поздравим с победа.

Преди всичко ние сме професионален футболен клуб, футболистите са експерти, тъй че в това отношение нямам доверие да има някакво подценяване. На множеството от играчите, като изключим няколко състезатели, които са взели участие на финали и са печелили, това ще им е за първи път. Очакват с голямо предпочитание този мач, с цел да може да победим и да се класираме на финала. Отношението е изцяло професионално. Всички са с настройката да дадат най-хубавото от себе си. Крайната победа е извънредно значима, с цел да се класираме на финала. Ако това бъде реализирано, ще бъде най-хубавата година за нас като клуб.

На пръв взор, да, млади, само че с задоволително опит, както Генчев, по този начин и Тошко Янчев. Тошко Янчев сподели в този шампионат, че има нужните качества, благоприятни условия и схващане да реализира своите хрумвания, с цел да се постанова над съперниците. Те към този момент се срещнаха в два мача – единият за шампионат, другият за купа. И в двата мача Тошко Янчев излезе победител, тъй че се надявам и тази среща да се изиграе на такова равнище, тъй че още веднъж да победим и да покажем равнището, което притежаваме, както по настрана всеки един играч, по този начин и тимът като цяло. Плюсовете напълно са за нас и се надявам това нещо да ни подейства също като мотивация. Трябва да има една огромна централизация през целия мач от наша страна, с цел да може тимът да се класира на край.

Очаквам да бъде по-тактически дуел, само че чакам в един миг Локомотив София да заиграе по-рисково. Локомотив ще би трябвало да рискува в един избран миг, тъй като като резултат ние водим. Повечето рисково ще бъдат при Локомотив.

Мач с мач не си наподобява. Това е Купата, тук мотивацията е извънредно огромна. Това е елиминация, тъй че всички футболисти ще бъдат на 100% съсредоточени. И всеки един ще се раздаде до краен лимит в името на триумфа. Сигурен съм в това нещо, тъй като към този момент дръзвам да настоявам, че познавам задоволително добре по настрана всеки един футболисти като качества и темперамент. Убеден съм, че ще успеем да се класираме на финала ", сподели Младенов пред dsport.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР