Оперативната памет на G.Skill винаги е изглеждала по-различно, но с

...
Оперативната памет на G.Skill винаги е изглеждала по-различно, но с
Коментари Харесай

Новите RAM плочки на G.Skill със злато и скъпоценни камъни

Оперативната памет на G.Skill постоянно е изглеждала по-различно, само че с представянето на новите плочки Trident Z Royal Series DDR4 RGB , известният производител демонстрира едно ново равнище.



Новите модули са с нов дизайн и полирана до искра повърхнина, която според от версията, наподобява на злато или сребро. Както и при предходните модели, новите представители на серията Trident Z разполагат със светодиодна подсветка, разграничена на осем зони. Но за разлика от предходните модели, горната пластина е покрита с доста характерни кристали.



При задействане на подсветката се основава мощното усещане, че това са скъпоценни камъни. По всичко проличава, че плочките оперативна памет Trident Z Royal Series DDR4 RGB са за потребителите, за които светодиодната подсветка не е задоволителна. Интересно е, че в комплекта е включена микрофибърна салфетка, благодарение на която да се изтриват грозните отпечатъци от пръсти, оставени при инсталирането на RAM плочката.



Предлагат се от DDR4-3000 до DDR4-4600 модели с потенциал 8 и 16 GB. Продават се и комплекти с потенциал от 16 до 128 GB. Напрежението варира от 1,35 до 1,45 V. Таймингите са дадени в таблицата.



Продажбите на новите памети са планувани за месец декември тази година. Цените на са оповестени.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР