Операта в Сидни обяви, че ще работи дигитално по време

...
Операта в Сидни обяви, че ще работи дигитално по време
Коментари Харесай

Операта в Сидни ще работи онлайн - slava.bg

Операта в Сидни разгласи, че ще работи цифрово по време на пандемията от ковид, като онлайн ще се пускат записи и е допустимо да се излъчва и онлайн.
Цели представления, записи на събития, неизлъчвани фрагменти от архива и наличие зад кулисите ще бъде налично на уеб страницата на операта от 1 април.
Ново наличие по желание ще бъде добавяно на уеб страницата всеки ден от сряда до неделя в границите на цифровия сезон на операта. То ще бъде налично за всевъзможни електронни устройства - телефони, таблети, компютри, смарт тв приемници, оповестяват от ДПА, представени от Българска телеграфна агенция.

Операта в Сидни спря обществените си действия от 17 март като част от националните ограничения против ковид. Изпълнителният й шеф Луиз Херън изрази вяра, че новата цифрова стратегия на операта, която е народен знак на творчеството, ще свързва, въодушевява и утешава хората по света в тези сложни времена.

Първото зрелище от онлайн афиша в сряда ще е запис от 2019 година на австралийската музикантка Миси Хигинс. В събота ще бъде излъчен запис от осъществяването на Оркестъра на операта на Девета симфония на Бетовен от 2018 година

По-рано през март операта бе краткотрайно затворена и дезинфекцирана след осъществяване на Рита Уилсън. Тя и брачният партньор й Том Ханкс се оказаха инфектирани с ковид.

Гледайте грандиозните спектакли на Операта в Сидни ТУК!!!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР