Опера Пловдив отваря врати за светското музикално събитие на Пловдив

...
Опера Пловдив отваря врати за светското музикално събитие на Пловдив
Коментари Харесай

Операта кани на новогодишен бал с музикални изненади и с Фондацията

Опера Пловдив отваря порти за светското музикално събитие на Пловдив - "Новогодишен бал в операта " на 29 декември. За четвърта поредна година всички пространства в Дома на културата " Борис Христов " ще бъдат осъществяване с обичаната музика на три генерации като кулминационната точка ще е взаимният концерт на Оркестъра на Опера Пловдив със супергрупата " Фондацията ".
Зрителите на бала ще бъдат посрещани от шармантната Госпожа Опера дружно с балетистите и хористите на Опера Пловдив. Музикалната стратегия ще стартира в 18:30 часа с камерни осъществявания на солистите на Опера Пловдив - Марк Фаулър, Евгения Ралчева, Евгений Арабаджиев, Светлана Иванова и други във фоайето на втория етаж. Щафетата ще поеме " Биг Бенд Пловдив " със суинг и евъргрийни в централното предверие, където ще има кетъринг с безвъзмездна чаша вино за всеки присъстващ на бала. Гостите ще могат да закупят и промоционални ваучери-подарък за постановките на Операта през 2018.
В 19:30 часа публиката ще бъде поканена в Голямата зала, където Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански ще изпълнят незабравимите шлагери на групите, от които е почнала кариерата им. Всички песни ще прозвучат за първи път пред пловдивската аудитория в нов аранжимент за симфоничен оркестър под диригентската палка на Константин Добройков. Зрителите ще чуят песни като " Пак ще се прегърнем " на ФСБ, " Няма връщане обратно " на Б.Т.Р., " Червило " на Дони.
Следващият Бал в операта бъде за Първа пролет с песните на Стефан Вълдобрев и " Обичайните обвинени " за първи път в нов аранжимент за симфоничен оркестър! Опера Пловдив желае на всички фенове радостни и музикални празници!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР