OpenAI заяви, че ще постави на пауза“ използването на един

...
OpenAI заяви, че ще постави на пауза“ използването на един
Коментари Харесай

ChatGPT ще „постави на пауза“ използването на глас след сравнението на Скарлет Йохансон

OpenAI съобщи, че ще „ сложи на пауза “ потреблението на един от гласовете в ChatGPT, откакто направи съпоставения с холивудската актриса Скарлет Йохансон.

Някои консуматори разясниха аналогия сред гласа на Йохансон и една от гласовите варианти, наречена Sky, открити в приложението след актуализация, която прави ChatGPT по-разговорен и даже флиртуващ, съгласно някои коментатори.

Йохансон прочут даде гласа за AI интерфейса във кино лентата Her от 2013 година, който се развива в близкото бъдеще и където героят на Хоакин Финикс постепенно се влюбва във виртуалния помощник.

В обява до X, някогашен Twitter, OpenAI сподели: „ Чухме въпроси за това по какъв начин сме избрали гласовете в ChatGPT, изключително Sky. Работим, с цел да сложим на пауза потреблението на Sky, до момента в който се занимаваме с тях. “

В обява в блог, оповестена дружно с това известие, колосът за изкуствен интелект сподели: „ Вярваме, че гласовете на AI не би трябвало съзнателно да имитират отличителните черти на звезди г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР