Open, творческата агенция на Peugeot, в сътрудничество с Peugeot Lifestyle,

...
Open, творческата агенция на Peugeot, в сътрудничество с Peugeot Lifestyle,
Коментари Харесай

Peugeot с кампания „Момичетата също харесват колите“

Open, креативната организация на Peugeot, в съдействие с Peugeot Lifestyle, сформираха специфичен, лимитиран пакет коли играчки за деца в няколко европейски страни и стартираха акцията „ Момичетата също харесват колите “. Това е акция за замяна на дарове, която подсигурява, че тази Коледа децата ще получат подаръците, които в действителност желаят.

Начинът, по който децата играят, въздейства върху визията, която имат за бъдещия си живот. Така че, в случай че навиците за подаряване в този момент карат да наподобява, че колите под коледната елха са единствено за момчета, може би е време да се трансформират нещата.

Peugeot има вяра, че на дамите им липсва убеденост в личните им шофьорски умения, защото като деца, за разлика от момчетата, те не са насърчавани да играят с коли играчки по нехаен, необмислен метод. По-скоро ги карат да извърнат повече внимание на деликатното, нежно и сладко държание, когато играят. Така от ранна възраст дамите са приучени да се усещат по-малко уверени зад кормилото.

От 26 декември Peugeot предлага на децата опцията да разменят своите коледни дарове (или други дарове, които биха желали да разменят) за лимитирана серия пакет играчки Peugeot. Процесът е елементарен: родителите просто би трябвало да посетят уеб страницата на Peugeot, да вкарат предоставения от Peugeot код за отстъпка и да поръчат пакета гратис. В подмяна те се предизвикват или да дарят играчка на локална благотворителна организация, която събира играчки за деца в потребност, или да дарят онлайн.

Промоцията продължава до края на януари 2023 година и е отворена за всички деца, а освен за девойки, които желаят да получат своя пакет. По този метод Peugeot желае да даде на децата, изключително на девойките, достъп до коли играчки и да способства за повишение на тяхното самочувствие и смяна на публичните усещания, когато става въпрос за дамите и връзката им с колите.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР