Opel продължава да разкрива подробности за изцяло новото поколение на хитовата

...
Opel продължава да разкрива подробности за
изцяло новото поколение на хитовата
Коментари Харесай

Новият Opel Corsa ще тежи под 1 тон

Opel продължава да разкрива детайлности за изцяло новото потомство на хитовата си , която следва да видим в най-скоро време.

Този път от Opel окцентират върху конструкцията на навата генерация на Corsa, като анонсират, че нейната най-лека версия с пет порти ще тежи единствено 980 килограма. В съпоставяне с настоящото си поколение, новото дава обещание да предложи предимство в общото тегло от до 108 килограма, което сигурно ще изиграе сериозна роля в по-добрата динамика и горивна успеваемост на колата.

Като съществени фактори за понижаването на теглото на новата Corsa, от Opel посочват употребата на разнообразни високояки стомани, челен похлупак изработен от алуминий, монтирането на специални олекотени седалки, по леки изолационни материали и други.

Opel Corsa се радва на мощен потребителски интерес още от пазарното си лансиране през 1082 година и все още в глобален мащаб са осъществени повече от 13.6 милиона представителя на модела.

На прага на началото на приемането на заявки за закупуването на колата през лятото на тази година, новата генерация на компактния автомобил дава обещание да предложи невиждано многообразие по отношение на задвижващите елементи, като тук един от главните акценти е и неговата напълно електрическа модификация.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР