Opel обяви, че компанията вече приема заявки за закупуването на изцяло

...
Opel обяви, че компанията вече приема
заявки за закупуването на изцяло
Коментари Харесай

Opel приема заявки за новата Zafira Life

Opel разгласи, че компанията към този момент приема заявки за закупуването на напълно новата Zafira Life, която дава обещание да предложи на бъдещите си притежатели опция за избор сред три съществени дължини, триредов интериор, превозването на до 9 индивида, високотехнологична гама задвижващи елементи и най-новите технологични решения, с които разполага марката все още.

Новият Opel Zafira Life, който дебютира през януари по време на международното изложение в Брюксел идва във версии с 1.5 и 2.0-литрови дизелови мотори, максималните мощности на които варират от 102 до 177 конски сили и комбинирани с шестстепенна механична или осемстепенна автоматична предавателна кутия.

Много забавно развиване в двигателната гама на Zafira Life се чака да настъпи през 2021 година, когато в портфолиото на модела ще бъде добавена и напълно електрическа модификация.

Многофункционалният (MPV) автомобил на Opel се предлага в три дължини- Small 4.6 метра, Medium 4.95 метра и Large 5.3 метра, всяка една от които предлага опция за превозването на до 9 индивида.

От Opel разясняват, че дребната версия на Zafira Life е с към 10 сантиметра по-къса в сравнение с настоящата Zafira, а най-голямата е с към 65 см по-дълга и е сравнима с пътническото Vivaro Combi.

Opel Zafira Life дава обещание да предложи на потребителите еластичен и комфортен интериор, богат набор асистиращи системи и технологии, включително прожекционен head-up екран, деен круз надзор, двукомпонентен панорамен стъклен таван, система за възстановяване на сцеплението на гумите с пътя IntelliGrip, опция за поръчка на трансформация с четири задвижващи колела, първокласно Lounge равнище на оборудване и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР