„Опел корса“ се е наложило да бъде разглобен в автосервиз

...
„Опел корса“ се е наложило да бъде разглобен в автосервиз
Коментари Харесай

Разглобиха Опел заради змия, влечуго изпълзя на детска площадка

„ Опел корса “ се е наложило да бъде раздрънкан в автосервиз поради змия. Инцидентът станал в Батановци, заяви шефът на пернишката пожарна комисар Емил Марков. Влечугото влезнало в автомобила на паркинг наоколо до реката, написа Мироглед.
Собственикът обаче забелязал, че от една от решетките са подава змия. Веднага позвънил на незабавен номер 112 и на мястото пристигнали пожарникари.
„ Змията ту се показвала, ту се скривала. Нямало е по какъв начин да я заловен, по тази причина се наложило да бъде разглобена колата в автосервиз “, изясни Марков.
Това не бил единствения случай в Батановци. В непосредственост до реката в двора на къща, жена умъртвила два смока, настояват локалните. Още на един сигнал за змия от началото на този месец е реагирала пернишката пожарна. Притеснени родители поискали помощ поради влечуго на детска площадка на улица „ Стара планина “ в Перник. Пристигналите на място огнеборци почнали да търсят змията, само че те се скрила в тревата, която била неокосена.
„ Нямало е по какъв начин да я намерят. Наложило се е екипа да звъни на Общинския контрольор да изпратят хора, които да окосят тревата “, сподели още Марков. Влечугото по този начин и не било намерено. Предполага се, че е избягало от мощния звук на храсторезите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР