"Опел Астра", паркиран пред бл. 47 във "Възраждане", осъмна с

...
"Опел Астра", паркиран пред бл. 47 във "Възраждане", осъмна с
Коментари Харесай

Автомобил осъмна с тежък камък на капака и бележка със закана

"Опел Астра ", паркиран пред бл. 47 във "Възраждане ", осъмна с тежък камък върху капака и заплашително обръщение, научи Varna24.bg от притежателя на автомобила. Под големия камък е оставена записка, на която написа: "Последен кротичък ден. Ставаш безочлив ".
Автомобилът е с хасковска регистрация, само че притежателят му е от Варна и от няколко дни живее в блока. Очевидно е, че съседи са си заплюли към този момент паркомястото, което обаче не е ничия благосъстоятелност и са решили да сплашат новият жител на блока.
Собственикът на автомобила показа, че не пречи на никого с паркирането си и е съществено решен да потърси злосторника и му потърси сметка. Той е безапелационен, че няма да намесва полицията, нито ще стига до разпра, само че е решен в кротичък диалог да обясни кой и за какво има искания към метода му на паркиране. 
Стана ясно, че капакът на автомобила е съществено одран от тежкия камък. Припомняме за сходен случай, при който по злокобен метод беше забита ножица в стъклото на паркирана кола пред блок 4 във "Владиславово ".  
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР