Опечалените близки на двойния убиец предпочитали всичко да мине тихомълкомТайно

...
Опечалените близки на двойния убиец предпочитали всичко да мине тихомълкомТайно
Коментари Харесай

Тайно погребение за убиеца от Костенец

Опечалените близки на двойния палач предпочитали всичко да мине тихомълком

Тайно щял да бъде заровен килърът на брачната половинка и братовчед си - Стоян Зайков-Чане, който след това се простреля край Костенец. Тази версия пълзи из града, който бе обзет от боязън и смут, а локалните се заключваха с по няколко катинара в продължение на 20 дни, до момента в който траеше издирването на въоръжения и рисков убиец Чане.

Трупът на Стоян Зайков към момента е в моргата. Прокуратурата не го е освободила и предала на околните, сподели инспекция на " България Днес ". От държавното обвиняване прецизираха, че това се постанова поради нуждата от експертни изводи, които би трябвало да се изготвят по отношение на следствието на случая. На този стадий никой не се ангажира с прогноза какъв брой време ще лишават те. Едва след приключването на проучванията и анализите тялото на Чане ще бъде освободено и предадено на роднините. Засега те не са търсили за помощ или подпомагане към идната траурна гала кмета на града Радостин Радев.

Застрашените от гнева на беглеца близки на ликвидираната Милена и други евентуални жертви бяха скрити от ченгетата в секрети квартири и местени из разнообразни обитаеми места в страната. През цялото време всички те бяха под денонощна полицейска защита. Хората бяха върнати по домовете им, откакто Чане се самоуби преди седмица. Животът в града последователно се възстановява и локалните към този момент не живеели в боязън, научи " България Днес ".

Жители на Костенец дочули, че траурната гала за Стоян Зайков щяла да мине в стеснен фамилен кръг. Очаквало се на погребението да участват единствено родителите и братът на Чане и още неколцина родственици. Според клюката в Костенец опечалените близки на двойния палач предпочитали всичко да мине тихомълком, с цел да не се основава ненужно напрежение към изпращането в последния земен път на Чане.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР