Опазването на междублоковите пространства, на местата където децата играят и

...
Опазването на междублоковите пространства, на местата където децата играят и
Коментари Харесай

Димитър Дилчев: Кварталите ще останат зелени

" Опазването на междублоковите пространства, на местата където децата играят и се разхождат може да стане единствено с работа, обмисляне и непрекъснато поддържане. Полагаме старания и работим за това всички детски площадки да наподобяват прелестно, цветно и безвредно. През последните години изградихме и ремонтирахме 15 детски площадки, 5 фитнеса навън и две спортни стадиони на територията на всички квартали, а биоградината и музеят на пчелата притеглят доста гости ". Това разяснява през днешния ден пред жители кметът на регион " Студентски " и претендент за нов мандат от Политическа партия ГЕРБ Димитър Дилчев. 

Той заяви още, че от през днешния ден към този момент работи и първата площадка в кв. „ Витоша – Водноелектрическа централа Симеоново “, а в кв. „ Мусагеница “ домашните любимци могат да тичат на воля в специфичната площадка в парк „ Въртопо “. " Продължаваме да работим за опазването на зелените площи и с устройствени проекти, които стопират застрояването и с планове за нови детски, спортни площадки, създаване на първият кампус в Студентски град. Вече има терен предназначен за парк в кв. Витоша Водноелектрическа централа Симеоново и нов състезателен комплекс в кв. „ Малинова котловина “. Екипът на основния проектант на София към този момент създава и повсеместен проект на парк Въртопо ", добави Дилчев.

С екипа му те ще продължат да работят за по-добро поддържане и непорочност на междублоковите пространства. " От две години районната администрация развива лична работа за битово комунални действия. Работим за последователното разширение и съоръжение, тъй като това е в основата на добре поддържаните и чисти пространства ", приключи претендентът за кмет на регион " Студентски " от Политическа партия ГЕРБ. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР