Опасявам се за моето име, но и на хората в

...
Опасявам се за моето име, но и на хората в
Коментари Харесай

Манолова: Подслушването на 130 граждани е грандиозно посегателство върху правата

Опасявам се за моето име, само че и на хората в „ Изправи се БГ! “, както и за останалите 130 жители, които са били подслушвани безусловно нелегално. Самото систематизиране на информацията също нелегално. Специализираната прокуратура е поискала позволение от профилирания съд, който е дал позволение за това е подслушване. Това заяви Мая Манолова  на брифинг по отношение на проблема със 130-те подслушвани лица към миналогодишните митинги.

Тя окачестви това като грандиозно посягане върху гражданските им права. „ На мен не ми е известно да има друга европейска страна, която сякаш по легален метод да подслушва единствено поради поискана оставка на държавното управление. Това е техният грях, желаеха оставка на Борисов “, уточни тя.

" Още през днешния ден може да желаяме от спецпрокуратурата публична информация били ли са подслушвани тези лица или не ", уточни Манолова. Тя изиска държавните органи, които са взели участие в това, да получат наказания, както " това безсрамие да бъде прекъснато ".



 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР