Опасявам се да няма поредното похабяване на най-светлата част на

...
Опасявам се да няма поредното похабяване на най-светлата част на
Коментари Харесай

Бойко Ламбовски: Опасявам се да не похабим най-светлата част от народното недоволство

" Опасявам се да няма следващото похабяване на най-светлата част на националното неодобрение. Нагледал съм се на това ". Така писателят Бойко Ламбовски, колумнист във в. " СЕГА ", разяснява антиправителстваните митинги в страната, продължаващи повече от месец.
Според него Бойко Борисов е човек, който се нуждае и дълго време е получавал национално утвърждение, по тази причина тези митинги против властта му го хвърлят в психически дискомфорт. По думите на писателя не става дума единствено за привършване на личността и на харизмата на премиера, тъй като към момента има доста хора, които го харесват, само че акцентира, че към този момент е пристигнало ново историческо време в целия свят:
" Протестиращите младежи са с различен нрав и нов морал. Искат друга среда и друго държание в администрацията и в решаването на проблемите. Тяхната увереност, че светът не задоволително обективен и прекрасен, към този момент са демонстрира политически ".
Пред БНР Бойко Ламбовски акцентира, че блокирането на Орлов мост, който е станал знак, не е метод за решение на проблемите на страната:
" Този вид политически акции, които нарушават правата на други хора, без да имаш ясна политическа опция какво искаш да направиш, не е методът ".
Той беше безапелационен, че когато се желае нещо, то би трябвало да се желае ясно от властта, която е сега:
" Нека да се намерят политическите фигури, които след месец, два или след шест да въплъщават настояванията на хората и да могат да слагат на политически релси. Друга изгода не би могло да има. Защото дайте да съборим в този момент това с обсада на Орлов мост, а какво става по-късно... След това става по-зле, най-малко за няколко месеца ".
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР