"Опасност от бежанска вълна няма. Ситуацията е съвсем различна от

...
"Опасност от бежанска вълна няма. Ситуацията е съвсем различна от
Коментари Харесай

Нинова: Борисов плаши предизборно с бежанска вълна, за да го играе Спасителя

"Опасност от бежанска вълна няма. Ситуацията е напълно друга от 2015 и 2016 година Борисов плаши с бежанци предизборно. Внушава боязън у хората, с цел да играе Спасителя. Толкова е транспарантно.

Прави го преди всички избори ", отговори на въпрос на публицисти в Ямбол ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
В града тя поддържа претендента за кмет на Ямбол Катя Георгиева и претендентите за общински съветници и кметове на общини в региона. Нинова разяснява, че екипът за Ямбол и региона на левицата е от опитни, само че и от млади и енергични хора.

"Друга мощна страна на този екип е, че са почтени и готови хора. Вярвам в тях и им поисквам триумф. Ямбол и цялата област могат да се трансформират и това е във вашите ръце ", добави Корнелия Нинова.

Тя акцентира, че левицата предлага съответни и изпълними цели и умни, готови и честни хора, които да свършат работа.

"Страхът на ГЕРБ, че губят властта прерасна в напън, репресии и закани към хората. Затова ви благодаря, тъй като сте смели хора. Нека дружно с тази сила и мощ да променим Ямбол и най-много да подобрим живота на всеки българин ", приключи Корнелия Нинова.

"Във вашите очи виждам вяра. Израснах в този град, завърнах се тук, в Ямбол, работя и отглеждам детето си. Не желая Ямбол да остане град със затихващи функционалности ", съобщи претендентът за кмет на Ямбол от "БСП за България " Катя Георгиева.

Тя показа, че главната й задача ще бъде завръщането на младежите в Ямбол и по тази причина ще сътвори стратегия за задържането им в града.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР