Опасно е времето на много места в Европа. Бурята, разразила

...
Опасно е времето на много места в Европа. Бурята, разразила
Коментари Харесай

Не е монтаж, а истина! Ураганът вдигна хора във въздуха, видео запечата невиждани кадри!

Опасно е времето на доста места в Европа. Бурята, разразила се от нощес в Белгия, взе първа жертва, оповестиха локални медии, представени от Българска телеграфна агенция. Жена е починала в автомобила си, затисната от паднало дърво. Лошото време в Холандия умъртви трима души. Заради мощна стихия краткотрайно бяха анулирани всички полети на летище "Схипхол " в Амстердам. Обществената телевизия сподели по какъв начин служащи се крият във фургон, само че секунди по-късно вятърът го перобръща. Хората не са потърпевши.
Поривите напразно, които доближават скорост от 140 км/ч, нанесоха вреди върху здания, събориха доста дървета, билбордове и даже прекатурнаха камион. Впечатляващи фрагменти качиха консуматори в Twitter. Повече от 11 хиляди консуматори останаха без електричество в Северна Франция и на остров Корсика поради мощните ветрове с пориви от над 130 км/ч. Въпреки намесата на незабавни екипи, в ранните часове на днешния следобяд към момента над 4 хиляди консуматори са без ток.

Училищата на доста места в Германия останаха затворени, подготвяйки се за зимна стихия, която се чака да се развихри от запад с изобилен снеговалеж, дъжд и мощен вятър, съобщи Българска телеграфна агенция. Властите предизвестиха хората, изключително в Западна и Северна Германия, да не излизат от домовете си през днешния ден, в случай че е допустимо. Германските железници обявиха, че доста влакове ще се движат по-бавно поради бурята и се чакат закъснения.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР