Опасните цигани, които преди седмица нападнаха и жестоко пребиха служителя

...
Опасните цигани, които преди седмица нападнаха и жестоко пребиха служителя
Коментари Харесай

Първа СНИМКА на свирепите роми, които смляха от бой общински служител в Несебър

Опасните роми, които преди седмица нападнаха и грубо пребиха служителя на общинския подслон за кучета Дойчо Дойчев, бяха доведени с защита в районния съд в Несебър, където след минути ще се гледат ограниченията им за неотклонение. 43-годишният Георги Камчиков и 17-годишният му наследник Илийчо обаче не наподобява да се покаяли за нападението. " Бихме го, тъй като умъртви кучето ни ", изясни Георги Камчиков, до момента в който го отвеждаха към правосъдната зала.

Прокуратурата ще пледира за непрекъснат арест за двамата. Те са с богати престъпни досиета, съдени са защо ли не, написа " Флагман ".

Припомняме, че предишният вторник те нападнаха Дойчо Дойчев, свиреп го постановяваха, счупиха му няколко ребра и крайник, и мъжът дълго време ще лекува контузиите си.

Циганите набедили Дойчо, че умъртвил безпризорното им куче. Песът няколко дни по-рано нападнал и ухапал стара несебърлийка, която подала тъжба до Общината и оттова прибрали кучето на ромите в приюта.

Четириногото е живо и крепко и сега се отглежда в приюта, само че ромите сметнали, че то е убито и решили да си отмъстят.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР