Опасни ями с разкъртени павета зейнаха на улица Даме Груев

...
Опасни ями с разкъртени павета зейнаха на улица Даме Груев
Коментари Харесай

Пазете се! Дупка в Кючука обстрелва с павета

Опасни ями с разкъртени павета зейнаха на улица " Даме Груев " в регион " Южен ". Дупките са на пресечката с улица „ Братя Бъкстон “, тъкмо до учебно заведение " Братя Миладинови ". През мястото всеки ден минават стотици коли, в това число камиони на " Чистота " и автобусите по линия 37.

Настъпени от гумите на по-тежките транспортни средства, паветата постоянно изхвърчат като унищожителни снаряди. " Виждали сме към този момент изкъртени картери поради сходни дупки на тази улица. Сега минаването по нея е като игра на съветска рулетка - не знаеш дали ще оцелееш ", разяснява пред репортера ни водачът Тодор, който работи в региона и постоянно му се постанова да завива по разрушения сектор.

През последния месец трафикът по ул. „ Даме Груев “ е засилен поради бавния ремонт, затапил Кукленско шосе, и е въпрос на време да стане някоя пакост, разясняват съседите.

Реконструкцията на улицата трябваше да стартира още през 2016 година, когато по предложение на районния кмет Борислав Инчев в бюджета бяха планувани средства за планиране. В огромната община обаче взеха решение, че сами ще проведат процедурите за избор на архитект и строител. После парите бяха изхарчени за други обекти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР