Опасни хапчета за отслабване се продават свободно в интернет. За

...
Опасни хапчета за отслабване се продават свободно в интернет. За
Коментари Харесай

Опасни хапчета за отслабване се продават онлайн

Опасни хапчета за намаляване се продават свободно в интернет. За това предизвестяват от Агенцията по сигурност на храните. Новата корейска хранителна добавка съдържа неразрешени съставки, които съществено повреждат сърцето, осведоми Нова телевизия.

Нерядко проучванията в една от лабораториите, в които питателните добавки се тестват за необявени съставки, демонстрират неразрешени субстанции вместо разрешените растителни екстракти. Целта е да се реализира оптимално бърз резултат при отслабването. Контролните органи предизвестяват за нови хапчета, този път от Корея, които съдържат неразрешеното вещество сибутамин.

БАБХ откри рискова хранителна добавка за намаляване

Ударно събаряне на килограми – в къси периоди и без нежелани резултати. Магическите резултати при отслабването ни дават обещание стотиците предложения за хранителни добавки в интернет.

В търсене на формулата за съвършено тяло Мартина Попова също опитва резултата на разнообразни хапчета за намаляване. „ Бях прекарала най-малко 5 години, в които се виждам в огледалото и всякога си споделях – тези килограми би трябвало да изчезнат, не се усещам добре и това би трябвало да се промени. Поне 3-4 години съм пробвала добавки, сама съм правила извършения и режими, само че в последна сметка резултат нямаше”, споделя тя.

Резултат няма, само че не липсват странични резултати. „ Имам другари, които с тези добавки стигнаха до хормонален дисбаланс и внезапно качване на килограми в границите на 2 месеца”, споделя Мартина.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР