Опасни хапчета за отслабване се продават свободно в интернет. За

...
Опасни хапчета за отслабване се продават свободно в интернет. За
Коментари Харесай

Опасни хапчета за отслабване се продават свободно в интернет

 Опасни хапчета за намаляване се продават свободно в интернет. За това предизвестяват от Агенцията по сигурност на храните. Новата корейска хранителна добавка съдържа неразрешени съставки, които съществено повреждат сърцето.

Нерядко проучванията в една от лабораториите, в които питателните добавки се тестват за необявени съставки, демонстрират неразрешени субстанции вместо разрешените растителни екстракти. Целта е да се реализира оптимално бърз резултат при отслабването. Контролните органи предизвестяват за нови хапчета, този път от Корея, които съдържат неразрешеното вещество сибутамин.

Ударно събаряне на килограми – в къси периоди и без нежелани резултати. Магическите резултати при отслабването ни дават обещание стотиците предложения за хранителни добавки в интернет.

В търсене на формулата за съвършено тяло Мартина Попова също опитва резултата на разнообразни хапчета за намаляване. 

" Бях прекарала най-малко 5 години, в които се виждам в огледалото и всякога си споделях – тези килограми би трябвало да изчезнат, не се усещам добре и това би трябвало да се промени. Поне 3-4 години съм пробвала добавки, сама съм правила извършения и режими, само че в последна сметка резултат нямаше ", споделя тя в " На твоя страна " по Нова тв.

Резултат - няма, само че не липсват странични резултати. " Имам другари, които с тези добавки, стигнаха до хормонален дисбаланс и внезапно качване на килограми в границите на 2 месеца ", споделя Мартина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР