Опасната мода е провокирана от популярното детско филмче Winx Club,

...
Опасната мода е провокирана от популярното детско филмче Winx Club,
Коментари Харесай

От Пирогов Алармират: Нова Зловеща Детска Игра Застрашава Живота На Цялото Семейство!

Опасната мода е предизвикана от известното детско филмче Winx Club, изяснява доцент Агирова. И макар че в България към момента няма регистрирани случаи на потърпевши деца, заплахата е действителна, тъй като анимацията е една от най-гледаните и у нас.

Има случаи на съществени изгаряния в Русия и те водят до трайно застрашаване на живота на детето, могат да завършат летално, с инвалидизация или трайно изкривяване.

Това не е първата рискова игра, която става известна у нас. Преди това изключително нашумели бяха провокациите със сол и лед, търсенето на прикрито богатство и лъжицата канела, играта " Син кит ".

" Сегашното потомство пораства по този метод, че му е насадена една концепция на предизвикването. Всичко е съревнование, конкуренция. Днес децата имат един обществен живот, който изисква едно огромно пъчене ", разяснява известният влогър Стан.

" Нашият наследник е на 9 години. Единият случай беше харчене на пари от кредитна карта. Сумата не беше по никакъв начин дребна. Имаше и различен случай, който доста ме тормози. Имаше един интервал, в който той непрекъснато ме питаше дали може да лети. Беше гледал детски филмчета, в които героите притежаваха вълшебен сили ", описа на собствен ред Жени Калканджиева.

" Трябва да се следи какво прави детето, да си до него и да чуеш всичко, което то желае да показа с теб ", добави Деян Благоев, родител и " родител " на концепцията за приложение, което защищава децата в онлайн пространството.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР