Опасната красавица с бурен характер ще атакува приза от 100

...
Опасната красавица с бурен характер ще атакува приза от 100
Коментари Харесай

Гаджето на Явор Бахаров влиза във Фермата? - slava.bg

Опасната хубавица с плевел темперамент ще нападна наградата от 100 бона във „ Фермата “. Рая Пеева, звездата от сериала „ Скъпи наследници “ и гадже на подсъдимия Явор Бахаров, влиза в аграрното риалити, което ще започва тази есен.

Въпреки че до момента не се е сблъсквала с тежкия селски труд, бунтарката от НАТФИЗ не се плаши да запретне ръкави. Според близки на Рая тя чака с неспокойствие да влезе в обора, да издои кравите и да замеси питка. Най-голямата й конкуренция в стопанството евентуално ще бъде националната певица и фитнес маниачка Поли Хубавенска, която също е окуражена да завоюва „ Фермата “.

В риалити шоуто Рая най-сетне ще си отдъхне от драмите с Явор Бахаров. В последните месеци връзката им се клати поради проблемите на артиста със закона, които той си навлече след шофиране в нетрезво положение. Освен това двамата живеят в непрекъснати драми между тях, като постоянно стигат и до прекомерно нападателни кавги. Самата Рая не отстъпва по нервност на гаджето си и наличието й в риалитито дава обещание екшън в праймтайма наесен.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР