Oпасна схема за трафик на жени в Бургас - сутеньори

...
Oпасна схема за трафик на жени в Бургас - сутеньори
Коментари Харесай

Сутеньори канят момичета за филмови продукции, а ги правят проститутки

Oпасна скица за трафик на дами в Бургас - сутеньори подмамват млади дами да вземат участие във кино продукции и ги трансформират в проститутки в чужбина. Справка на управляващите демонстрира, че случаите на подмамени от разгласи млади дами са зачестили. Момичетата, които попадат в схемите, са привлечени от обещанията за положително възнаграждение и кариера, съобщи Нова тв.

" Изпращат им самолетен билет за Англия и по този начин те са въвлечени в скица за полова употреба. В момента, в който слязат от самолета, те губят надзор над живота си. При опозиция им се оказва принуждение, с цел да бъдат пречупени по-лесно ", сподели секретарят на локалната Комисия за битка с трафика на хора Росица Янева.

Близки на едно от изчезналите девойки подали сигнал. Само с намесата на полицията, младата жена е измъкната от схемата. Разследването продължава, а тя се възвръща след претърпяното. От комисията изясняват, че жертва на сходни измами най-често стават девойки от фамилии, в които е нарушена връзката.

Само през 2017 година по данни на Районната прокуратура жертвите на трафик за полова употреба в Бургас са 25. Изпадналите в неволя могат да подават сигналите си в локалната комисия или в националната. Телефонната линия против трафика на хора е: 0800 20 100
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР