Опасна игра играе Лолита Османова, половинката на Григор Димитров, и

...
Опасна игра играе Лолита Османова, половинката на Григор Димитров, и
Коментари Харесай

Опасната игра на Лолита! Гаджето на Гришо поства срещу войната онлайн, докато е в Москва

Опасна игра играе Лолита Османова, половинката на Григор Димитров, и то от сърцето на Русия, Москва. Рускинята пусна един емблематичен откъс на Ерих Мария Ремарк.

" Никога преди животът не е бил толкоз скъп, както през днешния ден, когато коства толкоз малко ", написа Лолита. И подозрение няма, че мотивът за този откъс е войната в Украйна. 

Виж още: Като Бритни и Джъстин: Галена провокира възторг в Лондон в компанията на прочут българин 

Коментари под фотографията издават, че Лолита даже е в Москва. Явно дъщерята на съветския олигарх Елдар Османов се е уплашила от глобите против родината ѝ и в частност от тези, свързани със обществените мрежи, тъй като хубавицата реши да си направи и канал в Telegram.

Последователите на Лолита я питат какво мисли за експанзията в Украйна, само че хубавицата не дава отговор на този вид въпроси. 

Бащата на Лолита е известен олигарх в Русия и е милиардер. Той е съсобственик на енергиен холдинг и без да знаем детайлности, сме уверени, че сигурно и господин Османов е потърпевш от наложените наказания против Москва. 

Виж още: Резил: Най-богатата българка в TikTok остана без гориво! Търси спонсор да зареди скъпата си кола 

Защо Лолита е в Москва, а не в Монте Карло, където се и срещат с Гришо, не е ясно. Българинът сега е в Съединени американски щати, където се готви за следващия шампионат по тенис. 

Изображение: https://www.instagram.com/lola_queen/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР