Опасна хранителна добавка се разпространява на бълhарския пазар. Продукт под

...
Опасна хранителна добавка се разпространява на бълhарския пазар. Продукт под
Коментари Харесай

Опасна хранителна добавка за отслабване се продава у нас

Опасна хранителна добавка се популяризира на бълhарския пазар. Продукт под името " Ливопон " се продава в онлайн магазини за препарати за намаляване, както и във фитнес зали.

Сибутрамин е името на рисковата съставна част, която се предлага като артикул за намаляване. Влогърът Любомир Жечев се усъмнява в произхода на препарата и поръчва опаковки " Липовон " от 5 разнообразни уеб страницата. Нито една от тях не дава отговор на условията за продажба.

" Тук няма безусловно никакъв етикет на български език, което е повече от сигурен знак че този артикул е менте ", споделя Любомир Жечев.
Мъжът, който продава хлорен диоксид като лек: Това не е белина Светослав Стаматов съобщи, че не е доктор, нито химик, а човек, който споделя опита си с други хора
Сибутраминът е неразрешен от европейската организация по медикаментите.

От БАБХ потвърдиха, че при разбора е открито, че се съдържа лекарственото вещество сибутрамин. Това вещество крие риск за здравето на хората -предизвиква мозъчни инсулти, сърдечни инфаркти и така нататък

Въздействията, които химикалът има върху човешкия организъм могат да дойдат директно след банкет. " Ливопон " се популяризира от 2010 година на българския пазар. Има го и в прилежащите ни страни - Гърция и Турция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР