Опашки за билети се извиха пред касата на Драматичен театър-Пловдив

...
Опашки за билети се извиха пред касата на Драматичен театър-Пловдив
Коментари Харесай

Опашки за билетите на „Сцена на кръстопът”

Опашки за билети се извиха пред касата на Драматичен театър-Пловдив за представленията - част от програмата на есения фестивал „ Сцена на кръстопът ". Най-голям е ползата на публиката към „ Актрисата " с Аня Пенчева и Стефан Данаилов, „ Празникът " на Явор Гърдев, „ Спускане от връх Морган " на режисьора Николай Ламбрев-Михайловски, „ Тъпи запалянковци " на Теди Москов и концертът „ За Тодор Колев " на Камен Донев и другари.

Откриването на „ Сцена на кръстопът " е на 11 септември от 19 часа в Драматичния спектакъл с премиерата на „ По-полека " по песните на Стефан Вълдобрев. Спектакълът с режисьор Владимир Люцканов е взаимен план на трупите на Пловдивския спектакъл и Младежки спектакъл „ Николай Бинев ". В „ По-полека " ще забележим надарените актьори от двете трупи.

Само преди дни - по време на концерта си с „ Обичайните обвинени " на Античния спектакъл, Стефан Вълдобрев извика на сцената участниците в спектакъла „ По-полека " и ги показа на публиката с покана да ги гледат.

След премиерата на новото зрелище на Драмата, театралната аудитория ще се наслаждения на още доста забавни спектакли. Ще има и голям брой съпътстващи събития, които си коства да бъдат посетени.

Фестивалът тази година е под мотото „ Театъра: невъзможното " и се случва с поддръжката на меценатското семейство - основния спонсор козметична компания Роза Импекс, КЦМ 2000, Кабиле, МАИ-ГРУП ЕООД, Атаро Клима, Ондулин.

Проектът се реализира с финансовата поддръжка на община Пловдив и Министерство на културата. Неизменен съидейник и сътрудник на фестивала е Драматичен театър-Пловдив.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР