Опашки и двама арестувани на входовете на София. След като

...
Опашки и двама арестувани на входовете на София. След като
Коментари Харесай

Километрични опашки и двама арестувани на входовете на София


Опашки и двама задържани на входовете на София. След като в средата на седмицата хиляди доказваха, че живеят отвън столицата, в този момент би трябвало да потвърдят противоположното.

На автомагистрала „ Тракия “ има километрична колона от коли. А хората в тях чакат с часове, нямат храна и вода. Могат да употребяват само прозореца от 6 до 8 вечерта, с цел да влязат в софия със служебна записка.

Лична карта за непрекъснат адрес през днешния ден не се оказа задоволителна за влизане в София. Така, с цел да възползват прозореца от 6 до 8 вечерта, на опашка за вход в София преди пропускателните пунктове се подредиха десетки коли. „ Не мисля, че ще съумеят да ревизират всички, тъй като като се струпат 1000 коли за два часа просто механически няма по какъв начин да се получат нещата. Ние по тази причина през днешния ден пътуваме, тъй като се надяваме да избегнеме най-големия трафик “, сподели Велин Драганов.

В часовете сред 8 и 18 часа влизането и излизането от София остана разрешено единствено по неотложни аргументи. В помощ на служителите на реда на пост се притекоха от Синдикатите в Министерство на вътрешните работи. „ Предоставяме на всички КПП-та към София и София област одобрителни питиета, малко вафли, пакетирани храни и дезинфектанти “, изясни Илия Кузманов, заместител – ръководител на СФСМВР.

Днес се разисква организацията за утрешното огромно прибиране към София. „ В четвъртък са доказвали от провинцията и че живеят на села, в този момент пък желаят да потвърдят на служителите на реда, че в действителност са софиянци и че са били комплицирани. София би трябвало да влезе в по-нормален ред. Това беше за празниците “, разяснява министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

Всеки, за който има данни че е попълнил погрешни данни в декларацията си за излизане от София, ще бъде глобен на влизане.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР