Опашка от над 7 километра се образува днес преди обяд

...
Опашка от над 7 километра се образува днес преди обяд
Коментари Харесай

Над 7 километра опашка от камиони на Дунав мост 2

Опашка от над 7 километра се образува през днешния ден преди обяд към граничния пункт Дунав мост 2 на излаз от България, научи организация BulNews.
Шофьори чакат по 9 - 10 часа, с цел да преминат границата с Румъния. Негодуват и поради това, че няма условия за отмора и изчакване.
"10 часа- доста трафик и не работят. Опашките са от седмица... Понеделник беше по този начин, щото има някои им се не работи... Кога ще минаваме не знам- дали днеска или на следващия ден... Може ли да има един ден, един ден да няма? Вчера не е имало... Каква тоалетна, каква вода? Като останеш тука да спиш обикаляш като чакал, вечер си пазиш камиона... Всеки ден е. Вчера видяхме, че има опашка, спряхме на платения паркинг и след 10 опашката е още по- огромна... Сутринта над 2 часа не мръднахме въобще. Просто не желаят да работят, това е цялата работа... ", споделят водачи.
Според изпълнителния шеф на сдружението за ръководство на моста Любомир Низамов, проблем от тяхна страна няма, а междинното време за изчакване е 7 часа.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР