Опашка от над 200 камиона се оформи в района на

...
Опашка от над 200 камиона се оформи в района на
Коментари Харесай

Колона от над 200 камиона се изви на Дунав мост при Русе

Опашка от над 200 камиона се оформи в региона на граничния пункт "Дунав мост " при Русе, оповестява БНР.

Забавянето в пропускателния режим се дължи на извънредно интензивния трафик и наложителните инспекции за здравословното положение на водачите.

Само за последните 24 часа през границата ни с Румъния при Русе са минали 2044 камиона. Това е извънредно огромен трафик, като ситуацията се утежнява в допълнение от обстоятелството, че всички водачи минават инспекция на телесната температура и общия здравен статус. Изискването е както от страна на румънските, по този начин и от българските управляващи като част от ограниченията против ковид.

Унгария отвори границата си за български рейсове и леки коли

Заради скупчването на хора община Русе трябваше да обезпечи обикновени хигиенични условия, каквито до момента са липсвали.

Георги Игнатов, шеф отдел "Екология " в общината, изясни, че поради образувалата се колона от тирове, община Русе е подхванала ограничения и ще бъдат предоставени тоалетни за обслужване на водачите, както и ще бъдат сложени в допълнение контейнери и кошчета за събиране на отпадъците.

Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР