Опашка от десетки хора чакаха на студа, за да помогнат

...
Опашка от десетки хора чакаха на студа, за да помогнат
Коментари Харесай

Мисия спасение успешна: Събраха достатъчно кръводарители в помощ на блъснатото 17-годишно момиче в София

Опашка от десетки хора чакаха на студа, с цел да оказват помощ на Александра
Достатъчно кръв е била събрана в помощ на 17-годишната Александра, която беше блъсната от рейс на пешеходна пътека в петък вечер. Девойката се нуждае от няколко тежки интервенции.

Призив за набиране на кръв имаше и от болница „ Пирогов “, само че от там не споделят за кого поради правото единствено околните на потърпевшите да знаят за положението им.

От рано сутринта, макар ниските температури, пред Центъра по трансфузионна хематология се изви дълга опашка – измежду чакащите има другари и съученици на момичето, както и хора, прочели за апела в обществените мрежи, оповестява Нова телевизия.

От Центъра по трансфузионна хематология благодариха на всички, отзовали се на незабавната молба, и обявиха, че към този момент е събрана задоволително кръв за момичето.

Пред бТВ шефът на Столичния автотранспорт Слав Монов изясни, че занапред ще се обяснява по какъв начин се е случил случаят, защото водачът не знае.

„ Водачът е чул удар в задната част на рейса при завой на дясно на кръстовище с ниска скорост. Веднага е слязъл и е извикал 112 “, сподели Монов.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР