Опасенията на свекърата на Анита Мейзер - Петранка, са че

...
Опасенията на свекърата на Анита Мейзер - Петранка, са че
Коментари Харесай

Пуснаха Я От Затвора И Край! Анита Мейзер Изчезна Безследно!

Опасенията на свекърата на Анита Мейзер - Петранка, са че мургавата силиконка се разделя стремително с недвижими парцели и имущество, с цел да си спести заплащането на кръвнината от 100 000 лв..

По петите на Анита Мейзер е пуснат частен правосъден реализатор, който обаче също не може да открие 54-годишната досегашна затворничка. Същевременно Мейзер е съумяла да трансферира три от парцелите си във Варна на своята щерка и по документи има само гараж в влиятелна кооперация на улица " Първа " в местността " Траката ", както и американски джип " Линкълн ", на обща стойност не повече от 40 000 лв..

Опитите на частния правосъден реализатор да наложи запор върху гаража и джипа към този момент удрят на камък. Бирникът не може да открие Анита Мейзер, въпреки тя да е заявила, че живее чартърен в квартал " Виница ". От джипа на силиконката също няма никаква диря, съгласно мълвата във Варна, возилото е разфасовано и продадено на части.

Майката и сестрата на убития културист Николай Димов са подали тъжба против Анита Мейзер в съда с гледище за наложително лишаване на имуществото й. Засега обаче молбата остава без последици. Според юристът на скандалната миска, Мейзер не е в положение да заплати 100-те хиляди лв. кръвнина. Тя щяла да се издължи, когато спечелела дело против България в Страсбург. Мейзер се кани да съди страната за 200 000 лв. обезщетение, защото прекарала повече време в следствения арест от плануваното в закона, написа седмичник.

Припомняме, че Анита загази на през август 2016 година На 14 август тя звънна на телефон 112 в 3.20 след среднощ и оповестява, че е разкрила мъртъв мъжа си Николай Димов.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР