Опасения за честността на процеса срещу лидера на ДОСТ Лютви

...
Опасения за честността на процеса срещу лидера на ДОСТ Лютви
Коментари Харесай

Роднини на пострадалите при катастрофата с Местан: Има връзки, може да го изкарат невинен

Опасения за честността на процеса против водача на ДОСТ Лютви Местан показаха близки на фамилията, което пострада при злополуката на пътя за Маказа. Тежкият пътен случай лиши живота на 6-месечно бебе, като пуснатият под гаранция политик съобщи пред медиите, че другата кола се е движела с превишена скорост и го е блъснала челно в насрещното.

Братовчедът на нейния лидер Юсеин описа пред bTV версията на фамилията: "Доколкото сме разговаряли с Юсеин, той твърди, че не се е движил с превишена скорост. Видял е колата (която идва от път без преимущество - б.р.), само че си е помислил, че господинът ще спре и ще му даде преимущество. Другата кола е излязла ненадейно на пътя и той просто е нямало по какъв начин да избегне удара, опитал се е оптимално да се изтегли вляво ".

Чичото на лидера акцентира, че "10 000 лева (размерът на гаранцията на Местан -б.р.), 100 000 лева за него са джобни пари ".

Друг непосредствен добави: "Той е човек с повече познати, връзки - може да го изкарат почтен ".

Всички споделят, че Юсеин е добър водач и досега не е имал проблеми на пътя. Детето му към момента не е заровено - родителите са в болница с контузии, въпреки и не животозастрашаващи.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР