Опасения за честността на процеса срещу лидера на ДОСТ Лютви

...
Опасения за честността на процеса срещу лидера на ДОСТ Лютви
Коментари Харесай

Роднини на пострадалите при катастрофата с Местан: Има връзки, може да го изкарат невинен

Опасения за честността на процеса против водача на ДОСТ Лютви Местан споделиха пред камерата на bTV близки на фамилията, което пострада при злополуката с негово присъединяване. Тежкият пътен случай лиши живота на 6-месечно бебе, като пуснатият под гаранция политик съобщи пред медиите, че другата кола се е движела с превишена скорост и го е блъснала челно в насрещното.

``
реклама

Братовчедът на нейния лидер Юсеин обаче описа версията на фамилията: „ Доколкото сме разговаряли с Юсеин, той твърди, че не се е движил с превишена скорост. Видял е колата (която идва от път без преимущество – б.р.), само че си е помислил, че господинът ще спре и ще му даде преимущество. Другата кола е излязла ненадейно на пътя и той просто е нямало по какъв начин да избегне удара, опитал се е оптимално да се изтегли вляво ”.

Чичото на лидера акцентира, че „ 10 000 лева (размерът на гаранцията на Местан – б.р.), 100 000 лева за него са джобни пари ”. Друг непосредствен добави: „ Той е човек с повече познати, връзки – може да го изкарат почтен ”.

Всички споделят, че Юсеин е добър водач и досега не е имал проблеми на пътя.

Детето му към момента не е заровено – родителите са в болница с контузии, въпреки и не животозастрашаващи.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР