Опасение дали няма да има протести на феновете на ФК

...
Опасение дали няма да има протести на феновете на ФК
Коментари Харесай

Борисов към левскарите: Плашите ме с бунтове

Опасение дали няма да има митинги на почитателите на ФК " Левски " поради опитите за смяна на законодателството за хазарта де факто изрази министър председателят Бойко Борисов. Той го направи по време на среща с представители на сините почитатели.
Същевременно водачът на ГЕРБ акцентира, че няма причина да не има вяра на отчета на АДФИ, съгласно който е могло в държавната хазна да влязат най-малко 210 млн. лв. повече за интервала 2014 - 2019 година. Припомняме, че шефът на АДФИ Георги Начев не видя категорично законово нарушаване в това. Борисов обаче опита да разграничи тематиката с финансирането на " Левски " и опита на страната да влезе в бранша на
хазарта от позицията на силата.
" Отнякъде дърпат конците, назначават се притежатели, без да вменявам виновност на който и да е. Не сме тук, с цел да пазиме корпоративни, частни ползи, лицензи и не ни интересува Закона за
хазарта. Това, което нас ни интересува, е само и единствено какво се случва с " Левски ", какви са вашите визии и по какъв начин ще я караме оттук насетне ", съобщи Степан Хиндлиян, ръководител на Националния клуб на последователите на Левски..
" Аз също съм левскар. Но вие сте тези, които обвързахте двете тематики. ФК " Левски " е нещо, което го има, ще го има и отново ще го има. Ако желаете да го има този футболен клуб, във типа, в който вие си го представяте, акциите би трябвало да са си при вас. И да си държите ръководството на клуба ", означи Борисов по време на срещата.
В диалога се включиха също министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.
Вижте в дейния линк всички настоящи материали по тематиката за закона за
хазарта!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР