Опасен сблъсък, кървави заплахи, екшън и мистериозно убийство вдигат напрежението

...
Опасен сблъсък, кървави заплахи, екшън и мистериозно убийство вдигат напрежението
Коментари Харесай

Акарди подготвя изненада за Кадими в Братя“

Опасен конфликт, кървави закани, екшън и мистериозно ликвидиране подвигат напрежението в идващите епизоди на сериала „ Братя ”. Пристигането на свирепия наркобос Барялай Кадими в България още веднъж отключва спора му с Денис. Този път това е планувана стъпка от страна на Топал, който пробва да устрои капан на афганистанския мафиот, с цел да извърши другата част от задачата си.

Денис би трябвало да бъде деликатен освен поради сложността на интервенцията, само че и поради Сандо, с който няма право да показа същинския претекст за дейностите си. Акарди е уверен, че Кадими се готви да убие брат му, без значение по какъв начин ще протече договорката, по тази причина взема решение да работи самичък и да избави живота му. Каква изненада ще приготви и по какъв начин тя ще повлияе върху напрегнатата обстановка?



Мая и Велин осъзнават, че затъват все по-дълбоко в клопката на Филип, от която не могат да се измъкнат. Принудени да спомагат в схемата за импорт на боклуци от Италия, поставяйки имената си измежду обръчите от компании на Карамитев, двамата изпадат в патова обстановка. Ако опишат всичко на полицията, може да пострада щерка им Виктория, а ще би трябвало да понесат и отговорността за кражбата на скъпата антична движимост. Ако продължат да мълчат, ще се замесят още по-сериозно в тъмните покупко-продажби на Филип. Има ли верен ход за тях и какво решение ще вземат?



Отдала се на възприятията си, контрольор Давидова се връща назад във връзката с Топал. Въпреки че не получава от него нужните отговори, тя взема решение да послуша сърцето си, надявайки се обичаният й скоро да разкрие своите карти. Този факт я слага в неизгодна позиция, тъй като би трябвало да резервира в дълбока загадка връзките им.



Освен това Елена не подозира, че Черкезов знае значителен факт, който тя е скрила от сътрудниците си. Как ще реагира Давидова против обвиняванията на инспектора, че потулва значими сведения за следствието и какво изискване ще й сложи Черкезов? 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР